به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، شکور اکبرنژاد ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران از سیاستهای اقتصادی دولت نهم به خاطر آنچه مغایرت با بسط عدالت در جامعه خواند انتقاد کرد و افزود: کشورمان در حالی اکنون نیازمند انقلاب اقتصادی است که آقای رضایی با این شعار پا به عرصه رقابت های انتخاباتی گذاشته است.
وی از سیاستهای اقتصادی دولت نهم انتقاد کرد و پیروزی محسن رضایی در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را مقارن با وقوع انقلاب عظیم اقتصادی در کشور دانست.
وی تصریح کرد: بعد از به ثمر نشستن انقلاب اسلامی، انقلاب دفاعی در کشور به راه افتاد و همین انقلاب، استمرار امنیت پایدار در کشور را منجر شد.
رئیس ستاد تبلیغاتی رضایی در آذربایجان شرقی با بیان اینکه سیاستهای اقتصادی دولت نهم ترویج اقتصاد صدقهای است و خط مشی اقتصاد سوسیالیستی دارد نه اقتصاد اسلامی افزود: این نحوه توزیع سرمایههای ملی عدالت در شان نظام و ملت مسلمان ایران نیست.
اکبرنژاد با انتقاد از روند اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی، روند فعلی خصوصی سازی را " شبه دولتی سازی" توصیف و تاکید کرد:امروز به خاطر همین سیاست های نادرست است که شرکتی مانند تراکتورسازی که برای هزاران نفر فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده در آستانه فلج شدن قرار دارد و سهامداران آن انگیزه ای برای ادامه فعالیت ندارند.
وی از محسن رضایی به عنوان جراح متبحر اقتصادی یاد و تاکید کرد: اگر آقای احمدی نژاد با برنامه عمل میکرد چنین اوضاع اقتصادی در کشور پیش نمیآمد و انقلاب اقتصادی در کشور ضروری نمیشد.
وی اظهار داشت: عدالت این نیست که اقتصاد کلان به اقتصاد خرد تبدیل و در اختیار همگان قرار گیرد بلکه مفهوم عدالت این است که برای استفاده عادلانه هر یک از افراد جامعه ظرفیت سازی شود.
رئیس ستاد تبلیغاتی محسن رضایی در آذربایجان شرقی با یادآوری تصمیم محسن رضایی در تحقق انقلاب اقتصادی در صورت پیروزی در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: نارساییهای مختلف اجتماعی و فرهنگی جامعه ایرانی در زمان حاضر ناشی از مسائل اقتصادی است چراکه اگر مشکلات این حوزه مرتفع شود بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی از قبیل اعتیاد و بیکاری نیز حل میشود.
وی همچنین تسهیلات اعطایی در قالب بنگاه های زودبازده اقتصادی و نیز انحلال شوراهای عالی توسط دولت نهم را مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت: در صداقت و تلاش بی وقفه آقای احمدی نژاد حرفی نیست ولی صحبت اینجاست که ما از رئیس جمهور نه کار مکانیکی که اندیشه ورزی و سیاستگذاری می خواهیم.
اکبرنژاد اضافه کرد: امیدواریم صحنه انتخابات دور دهم ریاست جمهوری به صحنه معرفت و دانایی جمعی تبدیل شده و روز به روز تفرقه ها کمتر شود.
وی انتخابات دوردهم ریاست جمهوری را موتور محرک جامعه به سوی جمهوریت و دموکراسی دانست و اظهار داشت: امید می رود انتخابات پیش رو با تحت تاثیر قراردادن باورهای عمومی، تجلیگاه اراده ملی باشد تا از این طریق گامهای مهمی در رشد معنوی و مادی کشور برداشته شود.
اکبرنژاد تصریح کرد: روند تغییر و تحول در کشورمان که با انقلاب مشروطیت شروع شده بود با انقلاب اسلامی به نتیجه رسید و سپس فرزندان ایران اسلامی با هوشمندی و حرکتهای صحیح و با در اختیار داشتن کمترین لوازم دفاعی از میهن خویش دفاع کردند که در این دفاع نقش محسن رضایی بی بدیل است.
وی با بیان اینکه محسن رضایی یک فرد نظامی نیست، اظهار داشت: ایشان در دورانی انقلاب کرد و یک دوران دیگر برای دفاع از کشور و مجاهدت در یک تشکیلات سیاسی، اجتماعی و نظامی به نام سپاه حضور یافت.
رئیس ستاد تبلیغاتی محسن رضایی در استان آذربایجان شرقی اضافه کرد: آقای رضایی در راس انقلاب دفاعی ایران بوده و نقش رهبری در این دوران را ایفا کرده است.
وی از رضایی به عنوان شخصیتی اندیشمند، مبتکر، خلاق، شجاع و در عین حال معقول و نه متحور یاد کرد و با محترم خواندن تمام کاندیداهای مورد تایید شورای نگهبان، اظهار داشت:با این وجود رضایی در مقایسه با سایر کاندیداهای مطرح نه یک سر و کله که چندین برابر آنان توانایی دارد.
اکبرنژاد با تاکید بر اینکه محسن رضایی به ایران منطقه ای معتقد است، اضافه کرد: رضایی در حوزه سیاست خارجی در کنار نگاه به شرق، غرب را نیز از یاد نبرده است در حالی که دولت حاکم نگاه به شرق را در برنامه دارد.
وی در خصوص زمان سفر محسن رضایی به آذربایجان شرقی نیز گفت: ستاد مرکزی، آمادگی خود را برای انجام این سفر اعلام کرده است که به محض فراهم شدن موقعیت، این مهم تحقق خواهد یافت.
به گفته رئیس ستاد تبلیغاتی محسن رضایی در آذربایجان شرقی به احتمال قوی زمان این سفر 10 تا 15 خرداد ماه خواهد بود.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید به نظرتان رقیب آقای رضایی در انتخابات کدامیک از نامزدهای مطرح است، تصریح کرد: رقیب اصلی ایشان نه شخص خاص که بیکاری، مسائل اقتصادی و بحرانهای موجود در کشور است.
اکبرنژاد به طرح مباحثی با این مضمون که محسن رضایی برای بالا بردن شور انتخاباتی و گرم کردن تنور انتخابات در صحنه رقابت ها حاضرشده و در آینده نزدیک انصراف خود را از کاندیداتوری اعلام خواهد کرد، واکنش نشان داد و اضافه کرد: اگر این بار نیز محسن رضایی اقدام مشابهی مانند اقدام در انتخابات دور نهم ریاست جمهوری انجام دهد تیرخلاصی به عمر سیاسی خود زده و عملاً ممکن نیست این اتفاق تکرار شود.
نظر شما